Vilka frågor kan man få svar på #twitterakuten


Fråga: Kan man fråga vad man vill på #twitterakuten eller måste det handla om twitter?

Svar: Tanken är att det ska vara twitter-relaterade frågor. Blir det mycket frågor kan de lätt drunkna?

Annonser

About Twitterakuten

Bloggen är till för att fånga upp, strukturera och arkivera de frågor och tips som dyker upp om och kring Twitter. Bloggen drivs helt ideellt, av egen kraft och med ett brinnande intresse för interaktion mellan människor och tekniska lösningar. Det är bara kul att dela med mig kunskap och erfarenheter. Jag som ligger bakom bloggen, heter @Twittdoktorn på Twitter och på Facebook, där jag också svarar på frågor efter bästa förmåga. Använd gärna taggen #twitterakuten. Om du inte öppet vill diskutera dina frågor kan jag nås även via e-post: twittdoktorn(@)gmail.com

Posted on 2011-04-17, in Osorterat. Bookmark the permalink. 5 kommentarer.

 1. Jag har kopplat ihop sms med twitter så att jag med ett speciellt mobilnr kan skicka info sms-twitter-web, så att texten hamnar i en databas. Nu är min fråga om det funkar att använda detta mobilnr i annan mobil för att göra samam sak?

  Gilla

 2. Jag har twitternamn $jeatwi och mobilnr 0704991402. Via mobilnr +3584573950042 kan jag smsa till twitter, och sedan i min hemsida hämta ner mess till webben. Måsta alla telefoner som ska använda detta +35… vara anslutna till twitter?

  Gilla

 3. Lena Ginster

  Under rubriken Notiser, så kommer det ibland information om att kontot X ”följde” mig, resp. ”följer” mig.
  Vad innebär denna skillnad.
  Notisen ”följde” gäller inte att någon har avföljt mig, eftersom kontot finns kvar under rubriken ‘följare’….. Visar det vem som har ‘mutat’ mig?

  Gilla

  • Hej! Tack för din fråga. Jag ser ingen skillnad. Troligtvis har något med språket dvs. översättningarna att göra. Om du tittar på de två olika uttryckssätten ser du att personerna fortfarande följer dig. Vem som har tystat en kan man tyvärr inte se, dock är de fortfarande ens följare. Du kan se bara egna tystade konton eller profiler och kan givetvis också ta bort ”tysta” inställningen när som helst.
   Med bästa hälsningar
   Twittdoktorn

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: